dissabte, de març 15, 2008

L'independent López Tena

Alfons López Tena s'ha convertit en un conferenciant estimulador de masses en temps de crisi ideològica. López Tena aposta per la no dependència de Catalunya de l'Estat espanyol i ho argumenta sense frens mentals i amb atreviment. Per això el seu discurs cada vegada té més adeptes i persones que busquen una alternativa a la calma dels partits polítics. Mentre CiU i ERC es disputen la catalanitat del nostre país, la societat busca alliberar-se de la dependència que suposa votar a canvi de pactes de peix al cove, com passava antigament, i ara de l'Entesa però amb José Montilla de president.

López Tena pretén sacsejar i ho aconsegueix perquè arrisca i d'aquesta manera pot arribar amb més facilitat a l'interlocutor. És crític amb la política i amb la justícia i aquesta visió transversal li permet abonar-se encara més en la raó. Té confiança i fe en Catalunya. I té ganes d'avançar per la dreta als partits polítics catalans que per culpa del poder d'un Estat i l'establishment econòmic moltes vegades no poden fer ni un pas perquè l'autodeterminació progressi al nostre país. La prova que referents com López Tena tene discurs és que cada vegada hi ha més plataformes independents que agrupen i mouen als ciutadans.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mayo Zarate

Hola, usted aparece como jurado de éste concurso:

http://www.jpsica.com/concurso1/blog/index.php?page_id=15

los resulatdos debían aparacer el 15 de abril y hasta hoy nada, ni un comunicado ni nada, no responden los mails y en los telefonos de jpsica y fbex quienes responden dicen que no saben nada de ningún concurso, esto me parece una falta de respeto a todos los concursantes y demuestra que ni Jpsica ni Fbex son empresas serias pues han incumplido con los que hemos participado, harán lo mismo con sus clientes? por lo pronto no haré jamás un trato ni con Jpsica ni con Fbex y me aseguraré que todos los que conozco sepan lo que ha pasado.
Usted como jurado debería exigir que, o se publiquen los resulatdos, o si sequedaron sin dinero para los premios pues que lo digan!!! esto me parece una vulgar estafa

Mayo